Pengawasan Cloud dari tahap tinggi
Lihat Video
Penyelesaian EpiCamera
Sesuai dengan
pelbagai Kamera
Pelbagai Melihat
pilihan
Pemandangan dari Internet
pelayar
Berpatutan Cloud Services for Better Pengawasan dengan EpiCamera

Teknologi Cloud telah membuka banyak kemungkinan di dalam industri pemantauan Penggunaan VSAAS. Ia membolehkan pengguna untuk mendapatkan sistem keselamatan yang mampu dimiliki dan diurus dengan memberikan kawalan langsung ditetapkan kepada pentadbir .Sistem berasaskan cloud EpiCamera menjadikannya mudah untuk menubuhkan apa-apa bilangan kamera IP serasi atau webcam untuk menyimpan data dalam talian.

  

Sebelum ini, kelemahan sistem pengawasan telah mempunyai simpanan data dikompromi, kerana pelayan atau peranti DVR memerlukan penyelenggaraan yang kerap dan naik taraf. Alat-alat penyimpanan juga sasaran mudah untuk individu yang berniat jahat untuk mendapatkan maklumat atau untuk memusnahkan untuk menutup apa-apa aktiviti jenayah. Dengan EpiCamera, anda akan dapat untuk melihat premis anda dengan hanya log masuk ke akaun EpiCamera anda melalui pelayar web atau aplikasi mudah alih. Melihat aliran hidup atau main balik kini berada di hujung jari anda. Anda juga boleh menjana laporan untuk menilai keberkesanan sistem anda. EpiCamera menyediakan keselamatan yang anda perlukan dan layak, memberikan anda ketenangan fikiran.     

Pengalaman EpiCamera secara PERCUMA!
Daftar SEKARANG dan dapatkan tempoh percubaan selama 1 bulan tanpa sebarang kos!
Ahli berdaftar akan mendapat PERCUMA EPI 1 Akaun x 1 kamera selama 1 bulan.
Pengawasan Pintar
Pemantauan, Semua Akses Mudah Alih
 
EpiCamera Mobile

Pastikan diri anda sentiasa dalam tahu bila-bila masa, di mana sahaja

Dapatkan EpiCamera Bergerak Sekarang
Penyelesaian Analytics Video Epicamera
Epicamera juga menawarkan pelbagai penyelesaian analisis video termasuk mengira kenderaan untuk penyelesaian trafik, penghitungan pokok untuk pertanian melalui drone, orang yang mengira industri runcit dan restoran, pengesan penceroboh, OCR dan pengiktirafan plat lesen kenderaan automatik, menggerakkan kecerdasan buatan dan teknologi pembelajaran mesin.
 Semak lebih lanjut!
Ingin tahu bagaimana kami menggunakan Epicamera Cloud Surveillance dalam platform kawalan akses awan kami, Akses TimeTec untuk bangunan pejabat & komersial?

Akses TimeTec
Ingin mengetahui lebih lanjut bagaimana kami mengintegrasikan Epicamera Cloud Surveillance ke platform pengurusan Kediaman awan kami, i-Neighbor ?

i-Neighbour