Membina Camera Perniagaan Anda di
        Cloud Alam Sekitar Dengan
EpiCamera

EpiCamera adalah penyelesaian pengawasan video berasaskan awan yang menyimpan ditangkap imej dengan kamera berasaskan IP atau kamera web daripada laman pengguna. Ia membolehkan pengguna untuk mengakses dan melihat imej mana-mana sahaja, bila-bila masa dengan sambungan internet melalui akses web. Dengan kemudahan dan kemampuan kamera IP dan kamera web pemasangan hari ini, EpiCamera meramalkan kenaikan penggunaan dalam pejabat dan rumah untuk pengawasan dan keselamatan. Mengambil kesempatan daripada keadaan ini, EpiCamera adalah gembira untuk menawarkan ruang simpanan untuk imej yang ditangkap peristiwa pada alat kawalan jauh yang lokasi dan bukan dalam DVR atau di komputer tempatan untuk keselamatan dan kemudahan tambahan.

Ini turut disokong oleh laporan yang dikeluarkan pada September 2013 oleh IMS Research, sebuah syarikat IHS, yang menyatakan bahawa & quot; Pasaran dunia untuk pengawasan video sebagai perkhidmatan (VSaaS) dijangka akan mempunyai pertumbuhan tahunan purata sebanyak 17% dari 2012 hingga 2017, mencapai hampir kepada AS $ 1.3 bilion menjelang 2017 & quot ;. pada masa yang sama, penyelesaian pengawasan video berasaskan awan yang digunakan dalam pemasangan SME global diramalkan bernilai US $ 100 juta pada tahun 2016.

Pengawasan Penyelesaian EpiCamera Cloud menjadi pilihan bagi mereka yang ingin membina perniagaan kamera mereka ke masa depan. Tawaran EpiCamera sebagai pilihan untuk penyelesaian storan anda kepada pelanggan anda, dengan memberi penekanan kepada kebolehan untuk diskala, keselamatan dan memudahkan tetamu. Apabila seluruh dunia bergerak ke arah awan, perniagaan anda tidak boleh ketinggalan.

 
Faedah Reseller
Menyediakan Pelanggan Dengan TurnKey Penyelesaian
Anda boleh menggunakan pelayan awan kami yang berdedikasi untuk menyediakan pelanggan-pelanggan anda dengan penyelesaian turnkey awan. Program ini direka untuk menjadi mudah dan fleksibel, yang memberikan anda kebebasan dan kawalan untuk menguruskan laman web pelanggan anda. Diperbadankan dengan Amazon Web Services, yang berusaha EpiCamera untuk menyediakan pengguna dengan penyelesaian yang terbaik hosting untuk kamera rangkaian dan penyimpanan peristiwa yang ditangkap.
Menarik Suruhanjaya
EpiCamera mempunyai program reseller yang menarik dengan pakej ganjaran yang menarik disediakan untuk semua penjual semula. Tanpa memerlukan sebarang pelaburan dari penjual semula, EpiCamera menyediakan komisen sehingga 30% di mana penjual akan mempunyai pilihan untuk menikmati 30% pakej atau mereka suruhanjaya ini boleh memilih untuk menjual penyelesaian pada kadar diskaun.
Kos Rendah dan Mudah Digunakan
EpiCamera menyediakan syarikat-syarikat dengan kos yang rendah, mudah untuk digunakan, alat kawalan berasaskan Internet. Penjual boleh hanya log masuk ke laman web dan mengakses akaun pelanggan mereka secara langsung dari jauh. Sejak video digital disimpan pada pelayan kami, pembaikan dan kos perkhidmatan sistem pemacu pita analog dihapuskan simpanan tambahan termasuk mengurangkan kos perjalanan ke dan dari tapak jauh dipantau -. melainkan jika ada masalah fizikal dengan kamera, reseller kami hampir sentiasa boleh menyelesaikan masalah melalui internet .
Komprehensif Latihan dalam talian
Untuk menjadi seorang penjual semula bernilai tambah, penjual semula ditawarkan EpiCamera Program Latihan dalam talian yang disediakan di laman web kami. Program latihan merangkumi pelbagai topik yang berkaitan dengan perniagaan ini dan kami juga menyediakan panduan tentang bagaimana untuk menukar sistem analog CCTV tradisional menggunakan video pelayan atau video converter digital dengan keupayaan FTP untuk menyambung ke EpiCamera.
Pemasaran Sokongan
EpiCamera menyediakan pelbagai jenis sumber dalam talian seperti brosur dan maklumat lain yang diperlukan untuk anda gunakan dalam jualan anda dan usaha pemasaran. Anda boleh memuat turun dan akses kepada maklumat ini pada setiap masa dan jika anda memerlukan maklumat lanjut, anda boleh sentiasa hubungan kami untuk bantuan.
Visionary Kerjaya dan Pelaburan Bakal
pengawasan IP menggunakan teknologi, yang mendapat pengiktirafan dalam industri keselamatan dalam tempoh yang singkat dan menggunakan protokol terbuka standard dan rangkaian untuk komunikasi, yang membolehkan peralatan dari beberapa pengeluar yang akan digunakan dalam sistem yang sama. EpiCamera menyediakan platform untuk anda untuk memulakan dalam perniagaan ini dan bersedia untuk masa depan.
Daftar sebagai Reseller Hari ini
Jadi reseller kami sekarang!

Penyelesaian pengawasan Cloud dalam jenama anda sendiri!

Adakah anda seorang Pengilang kamera atau jenama pemilik IP? Anda mungkin berminat dalam kita White Label Partnership .
Baca lebih lanjut sini !
Jangan masuk ke dalam mana-mana kategori di atas?
Tiada masalah. Kami amat fleksibel dan menentukan rakan kongsi bergantung kepada keperluan anda, keupayaan dan memberi tumpuan. Jadi mari kita membuat kerja-kerja sesuatu untuk anda.