Anda Tanya, EpiCamera Jawapan

           Jika soalan anda tidak dijawab di FAQ, anda boleh email kami SINI .
EpiCamera Dijawab
1. Yang Kamera IP yang anda sokong? Adakah pelanggan saya perlu membeli kamera IP dari kamu?

Tidak, anda tidak perlu membeli kamera IP dari kami, kerana penjual semula, anda boleh gabungkan penyelesaian kami bersama-sama dengan kamera IP anda. Dan tidak, kami tidak menjual mana-mana kamera, kita hanya menyediakan Penyelesaian Pengawasan Cloud yang bekerja dengan IP kamera / web dengan ciri-ciri terbina dalam FTP dan aliran MJPEG URL berfungsi.
          
             Kami sediakan menubuhkan manual untuk di bawah model kamera IP: -

Panasonic IP Cameras BL-C121C (Wireless)
Panasonic IP Cameras BL-C1 (Wired)
Samsung IP Cameras SNB-2000/SND-3080 Series
Samsung IP Cameras iPolis Series
Lilin IP Cameras and Video Server (VS012)
Level One IP Camera (FCS-0040/WCS-0040/FCS-0010/WCS-0010)
Level One IP Camera (FCS-1060)
Brickcom IP Camera (CB-100A)
D-Link IP Camera (DCS-910 & DCS-930)
TP-Link IP Camera (TP-SC3137G & TP-SC3130G)
Pluxio IP Camera (PLUX10 IP Camera & PLUX121 Video Server)
DCL IP Camera (F908A)
ZKTeco IP Camera
Cynics CNC4210
Cynics CNC4230
Cynics CNC4435
AVTECH AVM328ZBP
Dahua K100W

Bagi terkini senarai menubuhkan manual, sila rujuk SINI .         
        Jika kamera IP anda tidak disenaraikan di sana dan anda ingin telah menubuhkan manual disediakan untuk anda, sila e-mel kepada support@epicamera.com .

2. Yang webcam yang anda sokong? Adakah pelanggan saya perlu membeli webcam dari kamu?
EpiCamera bekerja dengan semua webcam USB (seperti Logitech, Kreatif, Microsoft, Swann, dan lain-lain) dan juga kebanyakan webcam disepadukan ke dalam netbook dan komputer riba. Dan tidak, kami tidak menjual mana-mana kamera, kita hanya menyediakan Penyelesaian Cloud Surveillance yang bekerja dengan kamera / web IP dengan ciri-ciri terbina dalam FTP dan aliran MJPEG URL berfungsi.
3. Adakah pelanggan saya memerlukan webcam dengan pengesanan gerakan? Sekiranya saya cadangkan mereka untuk membeli salah satu kaca optik kamera web auto-berputar bagus?
Pengesanan Motion dibina ke dimuat turun perisian pada Know-How >> Muat turun dan harus bekerja dengan webcam. Oleh itu pelanggan-pelanggan anda tidak perlu membeli"gerakan pengesanan webcam". Juga, webcam yang berputar untuk mengesan orang akan menyebabkan pengesanan gerakan palsu dan tidak digalakkan untuk digunakan dengan EpiCamera. untuk hasil yang lebih baik, kami mengesyorkan untuk mendapatkan kamera IP dan bukannya menggunakan webcam.
4. Adakah anda menyokong kamera CCTV /"kamera keselamatan"?
Sudah tentu ya! Selagi mereka telah terbina dalam ciri-ciri FTP dan berfungsi MJPEG aliran URL. Apa-apa keraguan, anda sentiasa boleh e-mel kepada kami di support@epicamera.com .
5. Adakah kerja EpiCamera pada Mac?
Jika pelanggan anda menggunakan kamera IP, ya ia memang tidak ada masalah untuk menggunakan EpiCamera pada Mac. Tetapi jika mereka menggunakan kamera web, malangnya perisian semasa untuk menukar kamera web untuk kamera IP adalah hanya untuk Window XP, Vista dan 7. Kami masih di tengah-tengah bekerja pada perisian untuk webcam digunakan pada MAC.
6. Mengapa saya tidak boleh melihat / masa nyata / penstriman video secara langsung?
Sehingga masa ini, EpiCamera menyediakan Pengawasan Penyelesaian Cloud dengan menangkap imej yang berdasarkan tetapan kamera anda. Jika anda menetapkan ia 2-3 bingkai sesaat, ia akan menjadi"video"dan ia tidak mungkin untuk anda untuk pergerakan miss. imej terkini ditangkap sentiasa"hidup", melainkan jika terdapat masalah sambungan internet yang tidak boleh dijamin oleh EpiCamera.