Program Reseller EpiCamera
Siapa yang patut menjadi EpiCamera Reseller?
 
IP Camera Jenama Pemilik
Kami mengalu-alukan pemilik jenama kamera berkas kamera anda dengan penyelesaian EpiCamera kami yang meletakkan anda dan pelanggan anda selesa.
      
Semak senarai reseller sini .
Kamera Reseller / Installer
Tidak kira apa jenama yang dibawa, EpiCamera boleh disepadukan dengan kamera anda. Cloud Surveillance pasti dapat membawa anda jualan ke tahap yang lebih tinggi.
4 Langkah Mudah Bermula
 
LANGKAH 1
Daftar
       Mendaftar sebagai  marée EpiCamera untuk  PERCUMA!
 
LANGKAH 2
Memahami
       Memahami penyelesaian EpiCamera dengan mendapatkan akaun pelanggan percuma.
 
LANGKAH 3
Menjual
Menjual kamera IP anda kepada pelanggan & bantu mereka melanggan 1 bulan Free Account EpiCamera
 
LANGKAH 4
Langgan
       Menggalakkan pelanggan untuk menjadi pelanggan berbayar dan mendapat keuntungan yang dikongsi!
LANGKAH 1

Kunci kejayaan dalam perniagaan adalah memahami produk dan pelanggan anda.

Daftar akaun pelanggan percuma untuk mengintegrasikan kamera IP anda dengan Epicamera VSaaS. Dengan pengalaman tangan, anda boleh memahami bagaimana Penyelesaian Pengawasan Awan EpiCamera berfungsi dengan demikian anda boleh melayani pelanggan anda dengan lebih baik.

Akaun pelanggan percuma ini boleh menjadi akaun demonstrasi unik anda, ia tidak akan luput!

Adakah anda akan menghadapi apa-apa masalah semasa cuba memahami penyelesaian kami, anda boleh melawat FAQ Penjual atau hubungi kami untuk mencari jawapan.

Perkara pertama dahulu, mendaftar sebagai penjual EpiCamera . Sebagai penjual semula, anda akan mendapat sokongan penuh daripada Pasukan Teknikal Epicamera. Bahan pemasaran dan manual pemasangan boleh dimuat turun dari laman web kami.
LANGKAH 2
LANGKAH 3
Menjual kamera IP anda kepada pelanggan anda. Jangan lupa untuk mendaftarkan akaun pelanggan percuma selama 1 bulan untuk semua pelanggan anda, mengingatkan mereka untuk menggunakan sepenuhnya Penyelesaian Pengawasan Awan EpiCamera sepanjang tempoh percubaan 1 bulan. Setiap akaun akan menjadi ruang simpanan tanpa had PERCUMA dalam tempoh 1 bulan.

EpiCamera adalah penyelesaian awan berguna dengan harga ciri menarik. Bujuk pelanggan baru anda untuk menaik taraf kepada pelanggan berbayar menawarkan tempoh 1 bulan.

Sebagai reseller EpiCamera, anda akan menikmati perkongsian keuntungan dan pendapatan berulang dengan menarik pelanggan anda untuk melanggan Penyelesaian Surveillance Cloud EpiCamera!

LANGKAH 4
Bermula Sekarang.
MENDAFTAR!