EpiCamera kaya dengan
ciri-ciri hebat untuk sistem pengawasan

Ciri-ciri EpiCamera
Sebagai perkhidmatan Pengawasan Cloud Video, terdapat penambahbaikan yang berterusan untuk EpiCamera untuk menyediakan penyelesaian yang lebih baik kepada pengguna kami. EpiCamera berikrar untuk menyediakan penambahbaikan berterusan untuk penyelesaian cloud kami untuk memberi manfaat kepada pelanggan kami di seluruh dunia.

Semak ciri EpiCamera dan kami akan memaklumkan kepada anda mengenai penambahbaikan terkini EpiCamera dengan kerap.

Pengawasan berdasarkan Internet
Selagi ada sambungan Internet dan peranti talian (komputer / telefon bimbit / tablet), anda boleh menonton premis anda melalui laman web atau aplikasi EpiCamera bila-bila masa, di mana sahaja!
Segera Live View
Paparan Live bingkai terkini yang dimuat naik boleh dilihat dalam view 1/4/9 kamera. Live aliran juga boleh didapati dalam pandangan tunggal dengan memilih live video atau bingkai gambar.
Peringatan Pengesanan Pergerakan
Jika kamera IP yang bersambung dilengkapi dengan ciri pengesanan gerakan, anda akan menerima isyarat e-mel (berdasarkan tetapan anda) apabila dikesan imej dimuat naik ke pelayan kami, anda boleh melihat dan memuat turun imej bila-bila masa.
Senarai Imej Arkib
Penyimpanan bingkai yang dicatatkan pada EpiCamera disusun mengikut kamera, masa dan tarikh untuk main semula yang mudah dan tontonan. Pengguna boleh menyimpan atau memadam bingkai dipilih mengikut keperluan mereka.
Kerja-kerja dengan IP-cam & Webcam
EpiCamera sesuai untuk semua kamera IP yang memuat naik Sokongan imej melalui FTP! Jika anda menggunakan webcam, kami menyediakan perisian untuk mengubahnya menjadi alat pengawasan kamera.
Kerja-kerja Semua Telefon Bimbit & Tablet
Memantau premis anda walaupun anda adalah jetsetter a! EpiCamera versi mudah alih kini boleh didapati untuk anda untuk memuat turun aplikasi untuk kedua-dua Android & iOS sekarang. "
Auto Tangkap dan Image Store
Dengan menetapkan keutamaan anda dalam konfigurasi kamera anda dengan EpiCamera, anda boleh merakam gambar atau video dari kamera anda dengan kerap dan secara automatik, sepanjang hari.
Store pada Cloud
EpiCamera menyediakan perkhidmatan penyimpanan awan untuk menyimpan bingkai direkodkan daripada kamera anda dengan selamat. Berbeza dengan sistem pengawasan konvensional yang menyimpan rekod dalam DVR, EpiCamera membebaskan anda daripada perlu bimbang tentang DVR diusik.
Pentadbir Pelbagai
EpiCamera membolehkan berbilang pentadbir untuk setiap akaun bagi pengurus cawangan yang berbeza atau ahli keluarga untuk berkongsi akaun dan pandangan yang sama kamera yang mereka mempunyai hak akses kepada.
PayPal untuk Pemprosesan Kad Kredit
Semua urus niaga diproses melalui PayPal. Anda boleh menggunakan mana-mana kad kredit diterima di peringkat antarabangsa untuk memproses pesanan anda melalui PayPal. Maklumat kad kredit anda dilindungi oleh sistem perlindungan dan keselamatan industri yang terkemuka PayPal.
Kerja-kerja dengan Ingress Access Control Permohonan
Integrasi EpiCamera dengan Ingress , terkenal Kawalan Permohonan Akses FingerTec ini , membolehkan auto-rekod mana-mana peristiwa yang luar biasa tersebut sebagai kuasa pintu terbuka, pasti akan meningkatkan sistem keselamatan. ( Ketahui lebih )
Pembayaran Mudah oleh Google Wallet
Anda juga boleh melanggan penyelesaian kami dengan menggunakan Google gerbang pembayaran Wallet. Google Wallet membuat pembayaran selamat cepat dan mudah dengan hanya menoreh telefon di mana-mana PayPass - terminal diaktifkan pada checkout.
Before subscribing as a paid user,
join as member to enjoy
1 month FREE EPI 1 account!*


* Terma & syarat.