Lihat dunia anda dari mana-mana sahaja dengan
EpiCamera
Apakah EpiCamera?
EpiCamera adalah sistem Pengawasan Penyelesaian Cloud yang menggunakan IP atau kamera berasaskan web untuk menangkap imej daripada laman dipantau anda dan menggabungkan ia dengan perkhidmatan hosting dari EpiCamera, untuk membolehkan pengguna untuk mengakses dan melihat imej yang ditangkap di mana sahaja, bila-bila masa melalui web mudah akses ke seluruh laman web.
EpiCamera adalah penyelesaian pejabat ideal anda
Memasang kamera pengawasan mengambil ia ke langkah yang betul tetapi berpasangan mereka dengan Epicamera menjadikan ia satu penyelesaian pejabat yang sesuai untuk keperluan keselamatan anda. Dengan EpiCamera anda boleh menyimpan footages dirakam pada awan untuk pemantauan mudah dari pejabat atau perniagaan anda dari mana-mana sahaja melalui akses web. EpiCamera membuat pemantauan perniagaan tenaga!
EpiCamera untuk Penjaga Rumah
EpiCamera membolehkan anda sentiasa dihantar dengan maklumat terkini dan kejadian-kejadian dari rumah anda. Dengan menetapkan kamera anda dan hosting bingkai yang ditangkap di EpiCamera, kini anda boleh memerhatikan orang yang anda sayangi di dalam rumah seperti ibu bapa, kanak-kanak, haiwan peliharaan dan walaupun rumah itu kosong!
EpiCamera Peluang Reseller
Terdapat keperluan yang besar di luar sana untuk bingkai direkodkan pengawasan video masa nyata dan awan hosting. EpiCamera mengalu-alukan sesiapa sahaja yang mahu membina atau mengembangkan perniagaan mereka di CCTV atau keselamatan rumah untuk menyertai usaha bakal ini dengan kami. Diperbadankan dengan Amazon Web Services, EpiCamera berusaha untuk menyediakan pengguna kami dengan penyelesaian hosting yang terbaik untuk menguruskan rangkaian kamera anda dan untuk menyimpan video peristiwa.
Apakah Pengawasan Penyelesaian Cloud?
Pengawasan Penyelesaian Cloud juga dikenali sebagai pengawasan berasaskan Awan Video Sebagai satu Perkhidmatan (VSaaS), berguna untuk rumah, perniagaan dan infrastruktur. Dengan Pengawasan Cloud, anda perlu untuk menyambung kamera kepada sambungan Internet anda yang sedia ada dan suapan video secara langsung yang mengalir kepada pelayan Pengawasan Cloud mana imej rakaman video / dicagarkan. Pengawasan Penyelesaian Cloud dimuatkan dengan sumber yang tidak terhad menjadikannya sangat berskala untuk apa-apa permohonan bersaiz, tanpa had geografi. Pengguna mendapat untuk memantau serta-merta kamera mereka dan mengkaji video mereka footages 24/7 / 365 dari Pengawasan penyelesaian Cloud. Pengguna juga mendapat untuk menguruskan apa-apa bilangan lokasi dari mana-mana sahaja, pada bila-bila masa, semuanya boleh diakses dari satu login. Tiada pembelian, pemasangan atau penyelenggaraan peralatan DVR Plus, tiada pemasangan perisian yang diperlukan apabila menggunakan penyelesaian ini diperlukan dan ia berfungsi pada hampir setiap komputer, tablet dan telefon pintar.
 
Apakah antara contoh-contoh dunia sebenar yang boleh digunakan untuk EpiCamera ?
EpiCamera boleh digunakan di seluruh dunia untuk memantau rumah, pejabat dan infrastruktur daripada pelbagai bentuk dan saiz. Sebagai contoh:
• Pejabat Korporat
• Kilang Korporat
• Pejabat Kecil
• Sekolah
• Pusat jagaan
• Kedai Runcit
• Kawasan Perumahan
• Hospital
• Kawasan peribadi dan keluarga
• Lebih Penggunaan EpiCamera
 
Bolehkah saya melihat EpiCamera Pengawasan Penyelesaian Cloud?
Di sini adalah beberapa contoh akaun yang menggunakan penyelesaian kami dan mereka berkongsi kepada EpiCamera Cloud Awam:
Demo
Masuk ke Akaun Demo EpiCamera untuk melihat contoh-contoh penyelesaian kami. Klik Masuk dengan login ini kelayakan. username: demo kata laluan: demo
 

Saya perlu menubuhkan Pengawasan Penyelesaian Cloud di rumah saya.
Bagaimana EpiCamera boleh membantu saya?

Persediaan EpiCamera Pengawasan Penyelesaian Cloud direka mudah untuk memenuhi pelbagai pengguna. EpiCamera memudahkan anda untuk membuat penyelesaian pengawasan cloud, untuk mendapatkan kamera baru anda dan berjalan di pelayan kami dan untuk menjadikannya berjalan dalam hanya beberapa minit.

EpiCamera adalah program yang mudah, apa yang anda perlukan adalah jumlah minimum arahan untuk memantau premis anda dari Internet dari mana-mana melalui laman web EpiCamera atau aplikasi mudah alih.
(Muat turun aplikasi mudah alih di sini)
EpiCamera dilengkapi dengan ciri-ciri yang baik untuk meningkatkan pengalaman pemantauan video anda. Jika anda mempunyai akaun EpiCamera, klik sini untuk mula menyambung kamera anda ke cloud.

 
Saya seorang pemasang CCTV dan perlu untuk menubuhkan sebuah Pengawasan Penyelesaian Cloud untuk pelanggan saya. Bagaimana EpiCamera boleh membantu saya?
Sebagai pemasang CCTV, anda layak untuk mendaftar sebagai reseller EpiCamera. Dan menjadi seorang reseller EpiCamera, anda boleh dengan mudah menambah penyelesaian pengawasan cloud multiple-admin-login untuk pelanggan anda, bagi membolehkan kamera baru mereka berjalan dalam server kami dalam masa kurang beberapa minit.

EpiCamera adalah program yang mudah untuk digunakan dan sebagai pemasang CCTV, anda boleh membuka akaun untuk pelanggan-pelanggan anda dengan cepat dan dengan jumlah langkah yang sedikit, anda boleh memberi kuasa kepada pelanggan-pelanggan anda untuk memantau premis mereka sendiri. Terokai Peluang Reseller EpiCamera hari ini.