EpiCamera Permudah

Menyambung Kamera untuk Cloud

Ia adalah disyorkan bahawa anda memasang kamera IP pada premis anda sebelum anda meneruskan proses ini untuk mempercepatkan sambungan.

Memilih Kamera
Sesuai kamera untuk EpiCamera : Kami menyenaraikan senarai kamera serasi untuk EpiCamera Lihat EpiCamera Disokong Kamera
Muat Turun Software : Bagi mereka yang lebih suka untuk melihat footages pengawasan dari Webcam atau peranti mudah alih, kami telah menyediakan perisian untuk dimuat turun. Lihat Turun Perisian untuk Webcam dan Telefon.

      

Arahan setup di bawah akan mendapatkan anda dan berjalan dalam masa yang singkat dan anda boleh mula menonton kawasan bercagar anda dari EpiCamera awan hari ini!

Langkah 1 : Daftar Sebagai Ahli EpiCamera         

        

Daftar sebagai ahli untuk mendapat akses kepada penyelesaian awan ini. Setiap ahli baru berhak untuk menikmati simpanan PERCUMA 1GB untuk satu kamera untuk sejumlah 3 bulan. Dalam tempoh 3 bulan, anda boleh menaik taraf pelan anda untuk menyambung EpiCamera dengan lebih kamera dan pelan penyimpanan yang lebih baik.

Langkah 2 : Buka Camera
1. Sambungkan kamera anda kepada NVR atau rangkaian
2. Configure Port Forwarding / NAT pada modem atau router anda untuk setiap kamera untuk mengakses semua kamera dalam satu alamat IP. Watch Tutorial
3. Konfigurasi DNS dinamik untuk kamera menggunakan www.dlinkddns.com , www.no-ip.com , www.dyndns.org atau pembekal DDNS sama untuk membenarkan akses kamera dari Internet. Watch Tutorial
4. Konfigurasi Penetapan FTP kamera untuk menyambungnya ke EpiCamera. Rujuk Camera Set Up Manual
Langkah 3 : Buka EpiCamera
1. Tambah Camera - Log masuk ke www.epicamera.com pergi ke Senarai Kamera, klik Tambah Kamera Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa folder kamera telah menjadi sama seperti anda tetapkan dalam konsol kamera Kegagalan untuk berbuat demikian akan menyebabkan ralat.. berkaitan.
2. URL Embed Streaming - Untuk membenamkan live streaming di EpiCamera, mengetahui URL streaming
.       Rujuk Camera Jenama
  Sekarang kamera anda adalah hidup dan anda boleh memantau laman web anda pada bila-bila masa dari mana-mana. EpiCamera, semudah ia mendapat ketika datang untuk memantau Sistem Pengawasan anda.       

Jika anda mempunyai masalah untuk melengkapkan proses ini, hubungi kami di info@epicamera.com atau daftar keluar Soalan Lazim Kami akan gembira untuk membantu anda.