Tentang EpiCamera

Profil Syarikat

Syarikat

TimeTec Cloud Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 2012 dengan objektif utama dan model perniagaan yang betul untuk membangunkan dan menggalakkan pengawasan dan penyimpanan sistem berasaskan awan perdana. Di bawah usaha penyelidikan dan pembangunan yang luas, permohonan awan itu dilancarkan pada 2014 dan mempunyai telah diterima dengan baik oleh pasaran.
            Dengan menggunakan algoritma pengurusan TimeTec pengunjung syarikat induknya, Syarikat yang diberikan usaha pembangunan ke dalam sistem pengurusan pengunjung kediaman berasaskan awan, yang dijadualkan untuk membuat kemunculan sulung pada awal 2016. Sistem baru ini bertujuan untuk memberi pengalaman pelawat yang selamat dan mesra untuk berpagar dan dijaga komuniti kediaman.
                 Syarikat induknya, TimeTec Computing Sdn Bhd, memiliki produk biometrik jenama terkenal, FingerTec, dan juga menawarkan rentetan dalaman aplikasi awan dibangunkan untuk kehadiran kakitangan & penjadualan, pengurusan pelancongan pengawal, pengurusan pengambilan, pengurusan e-cuti, dan pengurusan pelawat, semua berkumpul di bawah platform TimeTec awan.